- hirdetés -

Több mint 100 rendőr vett részt a Szent György Nap, azaz a Rendőrség Napja alkalmából Orosházán rendezett sporteseményen.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Szent György Napi Labdarúgó Tornát rendezett április 22-én, az egész napos sporteseményre 11 csapat adta le a nevezését, több mint 100 játékos lépett pályára. A közönség színvonalas mérkőzéseket és szép gólokat egyaránt láthatott. A torna egyben jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.

A legjobb eredménnyel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja végzett, második helyen a Békési Rendőrkapitányság csapata zárt, míg a dobogó harmadik fokára pedig a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság játékosai állhattak fel. A versenybizottság Laukó Viktor rendőr őrmestert választotta a torna legjobb játékosának, a legjobb kapusnak járó díjat pedig a Békési Rendőrkapitányság hálóőre, Váczi Gergely rendőr zászlós érdemelte ki.

A gólkirályi címet a hét találatot elérő Szalai Tamás rendőr zászlós szerezte meg, aki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapatában játszott. Az okleveleket és a serlegeket dr. Varga K. Attila rendőr ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.