- hirdetés -

Harmadik alkalommal bálozott február 26-án az OMTK-ULE egyesülete, ahol ezúttal is díjazták több labdarúgójuk teljesítményét. Bok Tibor is az elismertek között volt, aki már 5 éves korában megismerkedett a labdarúgás világával, mostanában azonban már a felnőtt csapat ajtaján kopogtat. Az esemény díjazottjait bemutató sorozatunkat a fiatal középhátvédként és védekező középpályásként is bevethető játékossal zárjuk.

– Én annak idején egyből a labdarúgás mellett tettem le a voksomat, nem is próbálkoztam más sportágakkal. Ez 5 éves koromban történt és egyből megtetszett a közeg, ami azóta is meghatározza az életemet. Ebben az is közrejátszott, hogy már kisgyerekként a TV-ben is szinte mindig focit néztem, hogy milyen fantasztikus ez a sportág. Szóval egyáltalán nem bánom, hogy így alakult – idézte fel megismerkedését a labdarúgással Bok Tibor.

Egész eddigi pályafutása során orosházi színekben játszott, a korosztályos évek közül a 2016/2017-es idényre emlékszik vissza legszívesebben, amikor kiegyensúlyozott játékuknak köszönhetően egészen az NB2-es bajnokság negyedik helyén zártak. Több fiatal labdarúgó az évek múlásával előrébb kerül posztját tekintve, a múlt héten bemutatott díjazott Kérdő Erik például a kapuból került egészen a csatársorig.

Tibor éppen az ellenkező utat járta be, ő csatárként kezdte, manapság viszont már a védekező feladatokban igyekszik minél jobb teljesítményt nyújtani és segíteni a csapatát. Először jobbhátvédnek húzódott vissza, majd középre került, középső védőként és védekező középpályásként is gyakran szerepel. Már a felnőtt csapatnál is egyre több lehetőséget kap.

– Nagyon segítőkészek a csapattársaim, mindig támogatnak, akkor is, ha hibázok, vagy valami nem jön össze. Szuper közösség. Emellett szoktam még játszani a saját korosztályomban, azaz az U19-es csapatban és az OMTK-Rákóczi mérkőzésein is, úgyhogy nyugodtan mondhatjuk, hogy nem telnek unalmasan a napjaim – árulta el.

Díjjal ismerte le teljesítményét egyesülete

Odaadását február 26-án díjjal jutalmazta az egyesület. Mint mondta, meglepődött ugyan, de természetesen nagy örömmel fogadta, igyekszik rászolgálni erre a bizalomra.

– Bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz, keményen dolgoztam érte az elmúlt 12-13 évben, hogy megérdemelt helyen legyen a díj – nyilatkozta.

Hozzátette, mivel hosszabb távon is el tudja képzelni a jövőjét sportágában, ezért igyekszik továbbra is minél jobban odatenni magát, mind a korosztályos csapatban, mind pedig a felnőttek között, bízik benne, hogy ennek a későbbiekben is meglesz az eredménye.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.