- hirdetés -

Az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai taroltak a hétvégén rendezett XVI. TELC Megyei Angol Versenyen, amelyet a békéscsabai TIT szervezett.

Idén is esélyt kaptak a megye 7. és 8. osztályos tanulói, hogy megmutassák, hogyan képesek teljesíteni a frankfurti központú, hallgatóbarát, kommunikatív TELC angol nyelvi versenyen. Nemcsak megmérettetésként, hanem tapasztalatgyűjtésként is remek lehetőség ez az összecsapás, hisz az általános iskolás diákok rutint szerezhetnek a TELC nyelvvizsga szóbeli és írásbeli feladattípusainak területén.

A március 12-én tartott angol nyelvi versenyen három hetedikes refis diák indult, és mindhárom a dobogón végzett. Tóth Kincső az 1., Deli Szelina és Szalkay Csaba pedig a megosztott 2. helyet hozták el. Felkészítő tanáruk Kristofóriné Csongrádi Krisztina volt.

A nyolcadik osztályosok közötti megmérettetésen is szép eredményt ér el a református iskola, Kis Balázs a 2. helyet szerezte meg.

Az első három helyezett könyvjutalmat kapott, a győztesek pedig ezen felül 10.000 Ft-os eszmei díjazásban is részesültek, amelyet a TIT-ben rendezendő bármelyik 30 órás TELC angol B2 nyelvvizsgára felkészítő tréningre való jelentkezésnél válthatnak be.

Fotók: Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola gyűjteménye

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.