- hirdetés -

Szópárbaj alakult ki Molnár Béla alpolgármester és dr. Szabó Ervin önkormányzati képviselő között az egyik napirend tárgyalása során. Bár a városatyák jelentősen eltértek a tárgytól, az általuk felszínre hozott téma az egész orosházi közvéleményt foglalkoztatja.

A testületi ülésen Molnár Béla arra hivatkozott, hogy a közelmúltban több cikk és videó is foglalkozott a gádorosi csicskáztatási üggyel, amelyben felmerült dr. Szabó Ervin képviselő érintettsége: a cikkek a pestsracok.hu portálon olvashatók.

Molnár Béla: „Számomra megdöbbentő, hogy Szabó Ervin négy éve nem nyilatkozik a csicskáztatási üggyel kapcsolatos három kérdésről, amelyet visszatérően felteszek, felteszünk neki: Volt-e gyanúsított? Volt-e nála házkutatás? A gyanúsítás kapcsolatban állt-e a gádorosi csicskáztatási üggyel?

Soha nem ad egyértelmű választ. Felháborító, hogy van egy csicskáztatott áldozat, Török Anikó személyében, aki világosan elmondta, hogy mi történt vele a csicskáztatás során. Egy elkövető is elmondta, hogy mit követtek el a csicskáztatottakkal, és ezért milyen büntetést kaptak. Nem értik, hogy Szabó Ervin hová tűnt az ügyből? Mindez megjelent a Pesti Tv-ben.

Semmi mást nem szeretnénk, csak annyit, hogy a három feltett kérdésre egyértelmű választ adjon.

Személyesen engem is provokál, hazugsággal vádol a Facebookon. Azt állítja, hogy én bocsánatot kértem tőle. Nem kértem tőle bocsánatot. Beperelt, majd visszavonta a feljelentést, mert rájött, hogy érdemben nem tud engem rágalmazási perben beperelni.

A médiában megjelent dokumentumok alapján a testületi ülésen már állítottam:

  • volt gyanúsított
  • volt nála házkutatás és
  • a gyanúsítása kapcsolatban állt a gádorosi csicskáztatási üggyel.

Erre sem válaszolt semmit. Szabó Ervin hallgat, ha a kérdésekről van szó; sőt cinikusan visszakérdez: Mi az a gádorosi csicskáztatási ügy?

Kevesen tudják rólam, hogy gádorosi lakos voltam. Ismertem az egyik áldozatot, nagymamám szembe szomszédja volt a Rákóczi utcában – nem Török Anikót – ismerem az egyik elkövetőt is. A faluban nőttem fel. Pontosan tudom, hogy mi történt a gádorosi ügyekben.

Felháborító, hogy egy ilyen ember, aki képes volt egy egykori áldozatot beperelni rágalmazásáért, hazudni a tényekről, akarja az orosházi és a dél-békési embereket képviselni a parlamentben.
Aki ma az elesettek jótevőjét játssza szerte a választókörzetben, nem az az ember, mint akinek mutatja magát. Véleményünk szerint méltatlan bármely tisztségére. Le kell mondania az országgyűlési képviselőjelöltségről!
Szeretném, ha lezárulna ez az ügy és az itt élők választ kapnának arra, hogy milyen ember a baloldali összellenzék jelöltje!”

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.