- hirdetés -

Minden férfira legalább négy nő jutott ma Szentetornyán a közösségi házban, ahol a Magunkért-Egymásért Civil Egyesület tartotta nőnapi rendezvényét. A hölgyeknek nem kellett ma se főzniük, se sütniük, se felszolgálniuk, sőt még mosogatniuk sem, csak élvezni, ahogy a férfiak kiszolgálják és szórakoztatják őket.

A mecések számára mindig is fontosak voltak az ünnepek, a helyi egyesület rendszeresen megemlékezik március 8-áról is. A 12 férfitag idén is meglepetéssel készült a több mint 50 nőnek.

– A hölgyek ma el lesznek kényeztetve, mindenről mi gondoskodunk, nekik csak élvezni kell a délutánt. Négy szavalattal és több énekprodukcióval örvendeztetjük meg őket, de még a műsor előtt kolbászos paprikást viszünk elébük az asztalokra, amelyet mi, férfiak főztünk – mesélte Szverle István klubvezető.

Finom bort is mért Szverle István klubvezető, amelyet Dávid Zoltán polgármester küldött az egyesületnek

Az urak ajándékkal is készültek, nőnap alkalmából egy-egy doboz bonbont és egy-egy szál rózsát nyújtottak át a hölgytagoknak. Antal László képviselőtől az orosházi önkormányzat nevében minden megjelent nő illatos jácintot kapott ajándékba.

Duplán járt a virág, a MECE mellett az önkormányzat is készült erre a napra

– A nőkről sokan sokféleképpen vélekednek. Költőket ihlettek, festők ecsetjei keltették életre alakjukat, és sok más művészeti ág is hirdeti alkotásaiban a nők különlegességét, szépségét, bájait – fogalmazott köszöntőbeszédében Antal László. – Tudvalévő, hogy a női lélek érzékeny és szeretetre éhes, így nemcsak az évnek ezen napján kívánja a törődést, mégis boldogsággal tölti el a kényeztetés, melyet ezen a napon kap. A nő olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap a párjától, annál szebb és virágzóbb. Köszöntsük őket, bárhol a világban, hisz a nők nélkül mit sem érne az élet. Mi a nő nekünk? A világ maga. A nő az örök változás. Semmihez sem fogható és semmivel sem pótolható.

A megható műsor és a finom estebéd után Fejes Sándor klubtag zenélt a megjelenteknek. A hölgyek számára tehát minden lehetséges módon érzékeltették a klub férfitagjai, hogy fontos szerepet töltenek be az életükben.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.