- hirdetés -

Újabb edzőmérkőzéseket játszott az orosházi csapat a felkészülés jegyében.

A Békésszentandrás felett aratott 6-2 és a Végegyháza elleni 5-1-es siker után február 9-én az OMTK-ULE Makón lépett pályára a Csongrád-Csanád megyei I. osztályban szereplő Makó II. ellen. A villanyfényes mérkőzésen orosházi győzelem született.

Makó II. – OMTK-ULE   1-2

Az orosháziak a Marunák – Czinkóczi, Kasuba, Dajcs, Varga P., Harangozó, Fehér, Gedó, Vincze, Péli, Szabó Á. összeállításban léptek pályára. Csereként játszott még Janicsek, Tóth L. és Dobozi. Az orosháziak góljait Szabó Áron és Tóth László szerezték. – A mérkőzés jelentős részében többet birtokoltuk a labdát, veszélyesebben játszottunk, ami a gólok számában is megmutatkozott. A kombinatív játékban és a helyzetkihasználásban van még javítanivalónk – nyilatkozta a mérkőzés után Kvasznovszky József edző.

Kvasznovszky József edző bízik az eredményes bajnoki nyitányban (archív fotó: Kecskeméti Krisztina)

Szentesi Kinizsi – OMTK-ULE  2-7

Február 12-én Szentesre látogatott az ULE. A csapat rendkívül agilis és gólra törő játékkal lepte meg ellenfelét és nagyarányú győzelmet aratott.

OMTK-ULE: Marunák – Czinkóczi, Kovács D., Vincze, Selmeczy, Rácz A. – Gedó, Fehér, Harangozó – Szabó Á., Miszlai. Játszott még: Dobozi, Varga P., Kádár, Tóth L., Péli. Az orosháziak góljait Szabó Á. (2), Harangozó, Vincze, Miszlai, Péli és Gedó szerezték.

A Rákóczi ifistákkal felálló vegyes csapata gólfesztivált rendezett a Kétsoprony ellen. Rákóczi-Kétsoprony 15-1.

Szombaton: Gyulai Termál FC – OMTK-ULE (Gyula, 14 óra)

Az OMTK-ULE február 19-én bajnoki mérkőzést játszik Gyulán, a Termál otthonában. A találkozó kezdési ideje: 14 óra.

– Sikeres felkészülésen vagyunk túl, de az igazi mérce a bajnoki mérkőzések lesznek. A Gyulával szemben van adósságunk, mivel ősszel vereséget szenvedtünk hazai pályán. A győzelem reményében utazunk a fürdővárosba, de ha döntetlennel zárul a mérkőzés, akkor sem leszünk csalódottak – nyilatkozta Kvasznovszky József edző.

A szakember hozzátette még, hogy a sérültek meggyógyultak, minden játékosra számíthat a szakvezetés.

kiemelt fotó: Bohus Krisztián

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.