- hirdetés -

Zsinórban második győzelmét aratta az orosházi női kézilabdacsapat. Gyálról hozta el a két pontot az ONKC.

A tizedik helyen álló Tempo KSE otthonába látogatott az Oxxo Energy Orosházi NKC. Herbert Gábor tanítványai jól kezdtek a találkozón, a 11.percben már 8-4-re vezettek. A folytatás is sikeres volt a vendégek szempontjából a félidő közepén már hat gól is volt a két csapat között, amit egészen a szünetig megőriztek Bálint Annáék. (11-17).

A második játékrészben már több hibával kézilabdázott az ONKC. A Tempo pillanatok alatt felzárkózott, három gólt lefaragott a hátrányából, de Horváth Bíborka és Maláti Dóra góljaival ismét leszakította ellenfelét az Orosháza. A végjáték akárcsak az Eötvös-csarnokban, most is izgalmasan alakult, de két gólt ezúttal is sikerült megőrizniük a kék-fehéreknek. A találkozó 29-27-es orosházi győzelemmel zárult.

– Amiért jöttünk azt megcsináltuk. A második félidőben elbizonytalanodtunk, sajnálom, hogy nem lett sima a vége. Az elmúlt hetek viszontagságait is figyelembe véve nagyon profin hozták le ezt ezt a két fordulót a lányok, gratulálok nekik – nyilatkozta a találkozó után Herbert Gábor.

Tempo KSE – Oxxo Energy Orosházi NKC 27-29 (11-17)

NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, Gyál, 120 néző.

Vezette: Barna Viktor, Kovács Bence.

Orosháza:

Bálint – Moharos 6, Kenyeres 3, Márczy 4, Gara 2, Maláti 4, Horváth 5. Cserék: Cseh (kapus), Mikula, Vörös 3, Herjeczki-Antal, Ács O. 2, Papp E., Patyi. Edző: Herbert Gábor.

A Tempo legjobb góllövője: Hegedüs 10.

Kiállítások: 8 perc, illetve 8 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 3/2.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.