- hirdetés -

Éjjel, az utcán támadt rá korábbi munkatársnőjére egy férfi Orosházán még a tavalyi év szeptemberében. Az arcát egy fekete kendővel takarta el, hogy áldozata ne ismerje fel őt, de nem jött be a számítása, a nő azonnal tudta, hogy ki vette el a táskáját. A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

Kerékpárral munkába tartó nőre támadt rá egy, az arcát fekete kendővel eltakaró férfi 2021. szeptember 22-én 1 óra körül Orosházán, a Veress József utcában. Lerántotta a bicikliről, elvette a táskáját, amiben pénz, iratok és egy mobiltelefon is volt. Kivette belőle a pénzt, majd a táskát és vele együtt a benne talált, számára értéktelen dolgokat menekülés közben eldobta – írja a police.hu.

A nő, aki a történtek után azonnal hívta a rendőrséget, felismerte támadóját, mert korábban munkatársak voltak. A 35 éves férfit a rendőrök hamar elfogták. A lakásán találtak rá, de amikor felszólították arra, hogy nyisson ajtót, azt mondta, hogy nem tud, mert a barátnője elment otthonról, bezárta az ajtót és nincs kulcsa. 

A katasztrófavédelem szakemberei percek alatt megoldották a problémát, kinyitották a lakás ajtaját, a rendőrök pedig előállították a férfit, akit az Orosházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait január 5-én továbbította az ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.