- hirdetés -

A polgármesteri hivatal kis tanácskozójában gyülekeztek a hivatal dolgozói, akik a kerek évfordulós munkájuk elismeréseként adott át jutalmat Dávid Zoltán polgármester.

A járvány miatt a szokásos nagy ünnepséget idén nem lehetett megtartani, nem telhetett meg ünneplőkkel a nagyterem. A polgármester számára viszont fontos a hűséges kollégák megbecsülése ilyen módon is, ezért három csoportban látták vendégül a jubilálókat.

– Ők azok, akik elhivatottságukkal, kitartásukkal, nagy szakmai felkészültségükkel végig dolgoztak hosszú évtizedeket. Mindenképpen megérdemlik, hogy egy napon kapjanak egy elismerést, amiért hűségesen és felkészülten szolgálják Orosháza lakosságát és segítik az önkormányzat munkáját – hangsúlyozta a polgármester.

A tíz, tizenöt, húsz, huszonöt, harminc, harmincöt éve a város szolgálatában állók közül először az önkormányzat és a könyvtár, másodszor az óvodai dolgozók, harmadik csoportban az ESZK jubilánsait köszöntötte Dávid Zoltán és Burai Mihály jegyző.

A harmincöt esztendeje a könyvtár csapatát erősítő Törköly József is a kitüntetettek közt volt. Meghatódva nyilatkozott a jutalom átvétele után:

Törköly József könyvtáros is a jubilánsok között volt. Burai Mihály jegyző köszöntötte (Fotó: Horváth Bence)

– Nem is gondolná az ember, hogy ilyen hamar elrepült az utóbbi öt év az ezelőtti törzsgárda jutalom óta. Nagyon nagy hálát érez az ember ilyenkor. Ki-ki szeretettel, a lehető maximális teljesítménnyel végzi a munkáját és nagyszerű dolognak tartom, hogy ezt a város vezetése számon tartja és ilyen módon is megköszöni – mondta el Törköly József.

A városházi dolgozók közül tízen, az óvodai dolgozók közül tizenhárman, az ESZK dolgozói közül tizenhatan részesültek elismerésben.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.