- hirdetés -

Újabb felajánlással segítette az orosházi rászoruló családokat, gyermekeket a Hit Gyülekezete. A felajánlást hétfőn délelőtt adták át a gyermekjóléti központnak.

Már nem először segít a szervezet. Tavaly karácsonykor bejglivel, szaloncukorral készültek, illetve előző év tavaszán tartós élelmiszereket és fertőtlenítőszereket is felajánlottak az orosházi Hit Gyülekezetének tagjai. Ezúttal pénzt gyűjtöttek, a 150 ezer forintot tartalmazó borítékot hétfőn délelőtt adták át.

– Nagy örömmel tettünk eleget a belső indíttatásunknak, mert megvan írva, hogy ne csak szóval szeressetek, hanem valóságban és cselekedetekben. Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk áldások lenni a gyermekjóléti intézmény számára. Hozzájárulni, hogy a karácsony boldogságban, egészségben, szeretetben békében valósuljon meg. Ehhez nyújtunk évről évre támogatást – fogalmazott Csepregi János, az orosházi és hódmezővásárhelyi Hit Gyülekezetének lelkipásztora.

A felajánlást Oravecz Nóra vette át, az Orosházi Kistérség Többcélú Társulásának elnöke hálás a gyülekezet segítségéért, biztosította róla Csepregi Jánost, hogy jó helyre fog kerülni a felajánlásuk. Ezt erősítette meg Halustyik Éva, az Egyesített Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálatának vezetője.

Fotó: Horváth Bence

– Az adományok minden évben jól jönnek, de így decemberben, karácsony előtt különös jelentősége van. Ebben az évben is minél több hátrányos helyzetű gyermeket szeretnénk megajándékozni – tette hozzá Halustyik Éva.

Az ajándékok beszerzése már el is kezdődött, lehetőségeikhez képest igyekeznek minden kívánságot teljesíteni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.