- hirdetés -

Segítséget kértek a kiscsákóiak. Az Orosházához tartozó település önkormányzati képviselője, Tóth-Kása Sándor élelmiszercsomagokat vitt az ott élőknek.

Csomagokkal teli kisbusszal érkezett meg pénteken reggel Tóth-Kása Sándor önkormányzati képviselő Kiscsákóra. Az ott élők, akárcsak tavaly most is segítséget kértek. A településen élő összes lakos kap – a tartós élelmiszerből, gyümölcsből, üdítőből, és karácsony, illetve mikulás közeledtével édességből álló – csomagot, amelyből összesen hetven darabot állítottak össze.

– Kiscsákó ugyan messze van Orosházától, de ők is orosháziak, a városhoz tartoznak. Ezzel is szeretnénk jelezni feléjük, hogy nincsenek elfelejtve és amiben csak tudunk segítünk nekik – fogalmazott Tóth-Kása Sándor.

Fotó: Horváth Bence

– Sajnos a településen nagy a szegénység, karácsony előtt nagyon sokat jelent ez a csomag és várják már, hogy megkapják – nyilatkozta az OrosCafénak Gergely Anna, aki megkereste a képviselőt.

Gergely Anna maga is a településen lakik, elmondta, hogy mindenkit személyesen ismer, rendszeresen látogatja az idősebbeket, tisztában van a helyzetükkel. Az ő panaszaikat, kéréseiket tolmácsolja a képviselők, illetve az önkormányzat felé.

Fotó: Horváth Bence

Megtudtuk, hogy a most kapott felajánlásokat még a mai napon ki is osztják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.