- hirdetés -

A vírushelyzet ellenére 30 klub 150 kick-boxere nevezett a IV. Nádudvari Gasztro Kupára, a verseny küzdelmei szombat délelőtt kezdődtek meg a helyi általános iskola sportcsarnokában. A Contact K.T.H.E versenyzői mindhárom kategóriában sikeres, dobogós helyezésekkel, győzelmekkel teli versenyt zártak.

A torna felvezetéseként Brebovszky Zoltán és Halustyik Cintia látványos bemutatója hangolt a nap csatáira. Ők ezt követően is mindketten rendkívül eredményesen zártak, hiszen minden kategóriában, ahol indultak, a dobogó tetejére állhattak fel, fejenként 2-2 aranyérmet szerezve csapatuknak.

Az orosházi egyesület versenyzői ezúttal a light contact és kick light kategóriákban is megmérették magukat. Friedl Flórián szerezte meg a Contact ötödik aranyérmét Nádudvaron a light contact kategória felnőtt férfi mezőnyének 79 kilogrammos súlycsoportjában. Rajta kívül még Esztergomi Antónia, Szabó Gergely és Puskás Endre is felállhatott a dobogó valamelyik fokára.

Részletes eredmények:
FORMAGYAKORLAT

Brebovszky Zoltán (Edző: Puravecz Péter) Pusztakezes kreatív felnőtt férfi forma I. hely, Pusztakezes zenés felnőtt férfi forma I. hely
Halustyik Cintia (Edző: Puravecz Péter) Pusztakezes zenés felnőtt női forma I. hely. Fegyveres zenés felnőtt női forma I. hely

LIGHT CONTACT
Végh Áron (Edző: Puravecz Péter) CADET 1 FIÚ 37 kg / VI. hely
Esztergomi Antónia (Edző: Puravecz Péter) FELNŐTT NŐ 70 kg / III. hely
Friedl Flórián (Edző: Puravecz Péter) FELNŐTT FÉRFI 79 kg / I. hely

KICK LIGHT
Szabó Gergely (Edző: Deli Roland) CADET 2 FIÚ 57 kg / III. hely
Puskás Endre (Edző: Deli Roland) FELNŐTT FÉRFI 84 kg / III. hely
Esztergomi Antónia (Edző: Puravecz P) FELNŐTT NŐ 70 kg / III. hely
Friedl Flórián (Edző: Puravecz Péter) FELNŐTT FÉRFI 79 kg / II. hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.