- hirdetés -

A délelőtti nyílt nap mellett egy másik program is várt november 19-én a Székács József Evangélikus Iskola diákjaira és a hozzájuk látogatókra. A gyerekek ugyanis egy Sulitali Activity Bajnokságon vettek részt.

A programot az intézmény 7-8 osztályos diákjainak tartották a díszteremben, de az Eötvös József Katolikus Általános Iskolából és a Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából is érkeztek hozzájuk diákok és kísérőik, összesen 8-8 fővel.

A kikapcsolódási lehetőséget az evangélikus iskola diákönkormányzata szervezte számukra azzal a céllal, hogy a három orosházi egyházi iskola közös rendezvényeken keresztül erősítse a kapcsolatát. Ennek az első alkalma volt végül a pénteki vetélkedés, amit a Casablanca (és a Macskajaj) ismert idézetével indítottak útjára: I think this the beginning of a beautiful friendship.

Ezt követően pedig nem is maradt más hátra, kezdetét vette a rajzolásokkal, körülírásokkal és mutogatásokkal tarkított vidám délután, melyet végül az Eötvös iskola 7. osztályos csapata nyert meg.

Részletes eredmények:
1. hely: Eötvös iskola 7. évfolyam
2. hely: Eötvös iskola 8. évfolyam
3. hely: Székács iskola 8. évfolyam
4. hely: Református iskola lányok csapata
5. hely: Székács iskola 7. évfolyam

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.