- hirdetés -

Idén több jótékonysági akciót is szervez az Orosházi Női Kézilabda Club. A rászoruló családok mellett, idén a Szikhát Kutyamenhely lakóinak is gyűjtenek adományokat.

Évek óta tartó együttműködésnek köszönhetően, több sikeres véradó akciót is megvalósított a kézilabda klub, illetve a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete. Egy évvel ezelőtt adományokkal teli cipősdobozokat gyűjtöttek.

– A kezdeményezésünk tavalyi sikeren felbuzdulva arra a döntésre jutottunk, hogy ezt idén is meg kell ismételnünk. A járvány alatt is bebizonyították a szurkolóink, hogy mennyire fantasztikusak, így idén is számítunk a segítségükre – nyilatkozta Szabó Viktor, klubmenedzser.

A dobozba most is főleg tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), jó minőségű ruhaneműt, játékot (társasjátékok, ceruzák, színezők stb.) könyveket várnak. Kérik az adakozókat, hogy tüntessék fel, hogy hány éves fiú vagy lány gyermeknek szánják az adományt.

Az adományokkal teli dobozokat december 15-ig a Montana Kebab gyorséttermében, a Twister Gyermekstúdióban, illetve munkaidőben egyesületünk Eötvös-csarnokban található irodájában lehet leadni.

Ezúttal a Szikhát Kutyamenhely lakóinak is gyűjtést szervez az ONKC. Az állateledel – konzervek, tápok, kutyaszalámi – mellett tisztítószerek, fertőtlenítők, eszközök is mindig jól jönnek a telepen, de a tél közeledtével várják a takarókat, pokrócokat a kutyák ellátásához.

A női NB I/B-s csapat soron következő két hazai mérkőzését ingyen tekintheti meg, aki valamilyen adománnyal – legyen az cipősdoboz, vagy a menhelynek szánt felajánlás – érkezik a találkozóra.

Archív fotó: Horváth Bence.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.