Betegjogokról érthetően – EFI Esték

- hirdetés -

Kórházunk Egészségfejlesztési Irodája EFI Esték címmel új sorozatot indított, ahol az egészségügyet érintő, sokakat érdeklő témákban tartanak előadásokat.

Az első előadásban dr. Orvos Nelli, az intézmény egészségügyi szakjogásza ismertette a betegek és az egészségügyi dolgozók jogait, példákkal mutatva be, hogy az ellátás során kit és milyen jogok illetnek meg.

Az egészségügyi ellátás igénybevétele mindennapjaink részévé vált, különösen a jelenlegi vírushelyzetben. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk az ellátás során jogainkkal, jogosultságainkkal, illetve jogi lehetőségeinkkel. Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet egészségügyi szakjogásza, dr. Orvos Nelli közérthető, laikusoknak szóló előadása segít abban, hogy könnyebben átlássuk a betegellátás folyamatait. A videóból a 2021 őszén érvényes jogszabályok alapján ismerhetők meg mind a betegek, mind pedig az egészségügyi ellátást nyújtó személyek jogai és kötelezettségei.

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodájának szervezésében megvalósuló EFI Esték rendezvénysorozat első előadása 2021. október 22-én volt a Petőfi Művelődési Központban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.