- hirdetés -

November 6-án, szombaton negyvenhárom szakosztály közel százötven birkózópalántája sorakozott fel a Gellér Sándor Városi Sportcsarnok három szőnyegén Püspökladányban. Köztük Bódi Csaba, az Orosházi Birkózó Egyesület 41 kilogrammos versenyzője, aki a saját korosztályához képest eggyel feljebb próbált meg helytállni. Sikerült is neki.

A fiatalok tizenegy súlycsoportban küzdhettek az országos bajnoki címekért. Ebből a legtöbbet a Ferencváros serdülőcsapata szerezte meg három elsőséggel.

Az Orosházi Birkózó Egyesületet ezúttal egy ifjú sportolója képviselte, Bódi Csaba személyében, akire egyáltalán nem várt könnyű feladat. Súlycsoportjában, a 41 kilogrammban összesen öten mérlegeltek, ez azonban azt jelentette, hogy körmérkőzések szerint négy összecsapás is vár rá.

A dobog harmadik fokára állhatott fel Bódi Csaba (Fotó: egyesület)

Az egyesület beszámolója szerint bátor birkózást bemutatva végül az országos bajnoki dobogó harmadik fokára állhatott fel, két ellenfelét legyőzve a saját korcsoportjához képest eggyel feljebb külön engedéllyel indulva szerezte meg a bronzérmet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.