- hirdetés -

A sereghajtó Csepel otthonában ugyan megszenvedett az orosházi női kézilabdacsapat, de két ponttal tért haza november 6-án.

Három hazai siker után szombaton délután a sereghajtó Csepel otthonába utazott az Oxxo Energy Orosházi NKC. Az újonc már több ellenfele dolgát is megnehezítette és ez alól a kék-fehér együttes sem volt kivétel. A kilencedik percben még a fővárosi gárda vezetett 6-4-re, de tíz perccel később már a vendégeknél volt az előny. A szünetben 10-13 volt az állás.

A második félidőt is a hazai csapat kezdte jobban, egy gólra felzárkózott a Csepel. A játékrész derekán, 15-19-nél négy góllal állt jobban az ONKC, de a végjáték így is tartogatott izgalmakat. Öt perccel a lefújás előtt 20-21-re zárkóztak a csepeliek. Az 59. percben Moharos Vivien biztosította be a győzelmet, így végül 24-23-as vendég sikerrel zárult az összecsapás.

– Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a küzdelemhez. Mindent megcsináltunk, amitől féltem és mindent fordítva valósítottunk meg, mint ahogy a héten megbeszéltük – nyilatkozott a lefújás után Herbert Gábor.

Csepel DSE – Oxxo Energy Orosházi NKC 23-24 (10-13)
NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, Csepel, 80 néző.
Vezette: Bab Ágota, Bodó Zsuzsanna.
Orosháza:

Bálint – Moharos 5, Vörös 6, Márczy 5, Mikula 1, Kenyeres 4, Bíró 1. Cserék: Gedó (kapus), Herjeczki-Antal 1, Szabó D., Ács O, Horváth B., Maláti 1. Edző: Herbert Gábor.
A Csepel legjobb góllövői: Kajdácsi 5, Potondi 5.
Kiállítások: 4 perc, illetve 0 perc. Hétméteresek: 4/2, illetve 5/3.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.