- hirdetés -

Járdákat és utakat javítanak a Városüzemeltetési Zrt. munkatársai Orosházán.

Önökért dolgozunk! Köszönjük a türelmüket – áll azokon a táblákon, ahol az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai dolgoznak. A város több pontján újulnak meg a járdák. A héten a Téglagyári úton egy negyven méter hosszú szakasszal végeztek a szakemberek, szerda délelőtt már a Báthory utcában betonoztak.

Fotó: Horváth Bence

– A feladatot a szolgáltatási szerződés keretében végezzük, az önkormányzat erre 12 millió forintot biztosított. A járda 80 centiméter szélesen, 10 centiméter vastagon, úgynevezett zsaluzásos technikával dolgozzuk be a betont – tájékoztatta az OrosCafét Benkő Ferenc, vezérigazgató.

Benkő Ferenc (Fotó: Horváth Bence)

Megtudtuk, hogy az elkövetkezendő időszakban a Bajnok, a Bocskai, a Hajnal, a Napsugár, a Posta, a Móricz Zsigmond, a Bajcsy-Zsilinszky utcákon is megújulnak járdaszakaszok.

– A járdaépítés, illetve a rosszabb állapotú járdák javítása folyamatos feladatunk, melyet a lakossági igényeket figyelembe véve végzünk, a források tükrében – hangsúlyozta Dávid Zoltán polgármester.

A kátyúzás is folyamatos

Benkő Ferenctől megtudtuk, javában zajlik az önkormányzati közutak kátyúmentesítésének második üteme is. Az önkormányzat összesen 172 tonna aszfaltot biztosít a munkálatokra.

Fotó: Horváth Bence

A Dénes tanító utca már kész, a Szőlő körút mellett a Bajnok utcán is dolgoznak a Városüzemeltetés kollégái, ahol összesen 25 tonna aszfaltot dolgoznak be.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.