- hirdetés -

Sajtótájékoztatója után tudtam telefonvégre kapni, miután sajtósától engedélyt kaptunk a beszélgetésre. Amibe Gábor Márkó belecsöppent, az már tényleg a valódi sztárvilág, az orosházi származású fiú ugyanis bejutott a Sztárban sztár leszek! élő showjába!

Facebook posztjait nézve biztosak lehetünk abban, hogy Márkó a boldogság miatt a föld felett jár. A nagy csapattal, a mesterekkel és Till Attilával együtt mosolyog a fotókon, elégedett és boldog, hisz szakmai szempontból is előbbre lépett. Vasárnap este Calum Scott lírai dalával állt színpadra, mely olyan elemi erővel hatott a zsűrire és a közönségre egyaránt, hogy nem volt kérdéses a továbbjutás.

Hogy érzed most magad? Felfogod, mi történik veled?

– Nagyon jól érzem magam. Aki ismer, tudja, hogy mindig pörgök, de most azt érzem, meg kell állnom egy pillanatra, és hálát kell adnom. Eddig még nem próbáltam ki magam ilyen típusú, egész estés show-műsorban. Nagy dolognak élem meg, hogy egyetlen fiúként bejutottam Pápai Joci csapatába.

A Sztárban sztár leszek című műsorban civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget arra, hogy hazai- és külföldi énekeseket utánozzanak a Sztárban Sztár színpadán. Mennyire érezted magad előnyben színházi előéleted miatt? Debrecenben a Csokonai Színházban játszol, ott a Pannon Várszínházas múltad, úgy látom, a Madách Színházban, a Szegedi Szabadtérin is pódiumra álltál?

– Azt gondolom, segítségemre van ebben a helyzetben a színházi tapasztalat, de azért azon a téren sem számítok még egy rutinos rókának. Csak ámulok és bámulok, hogy mennyi jó dolog történik velem mostanság. Igen, sok helyen játszom, nehéz is összeegyeztetni a műsorral. Legutóbb, mikor beszélgettünk, említettem az OrosCafe olvasóinak, hogy az Alföldi Robi rendezte West Side Storyban fogok játszani, és ez idén meg is valósult. Volt szerencsém eljátszani Somogyi Szilárd rendezésében a Koppányi aga testamentuma daljáték ősbemutatójában a főszerepet, Babocsai Lászlót is. Az őszi időszakra tervezett bemutatót sajnos nem tudtam vállalni, minden időmet kitölti a Sztárban Sztár leszek! és a meglévő előadásaim. Nemrég jártam otthon Orosházán. Hála istennek nyáron volt három szabadnapom, amit otthon töltöttem.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.