- hirdetés -

Sztárfellépők, gyermekprogramok és tombola is volt Pusztaottlakán, ahol egy egész napon át ünnepelték az időseket.

Napsütés és kellemes idő fogadta a kilátogatókat Pusztaottlakán, ahol egy családi napot szervezett a Pusztaottlaka Fejlődéséért Közhasznú Alapítvány a Dél-Békés Mentőcsoport támogatásával.

– Az a megtiszteltetés ért minket, hogy itt Pusztaottlakán nem csak egy családi rendezvényt, hanem az idősek világnapját is megünnepelhetjük. Az idősek mellett a családokat, kisgyermekeket is nagy szerettel várjuk – fogalmazott Oravecz Nóra, a DBMCS elnöke.

Sokan ki is látogattak a község központjába, ahol a színpad körül számtalan program várta őket. Hevesi Imre előadását a legfiatalabbak mellett a szülők is nagyon élvezték.
Sokan várták a nap sztárfellépőjét Takács Nikolast, akivel rengeteg közös kép készült a koncertje előtt és után. Erox Martini dalait is hangosan énekelte a színpad előtt összegyűlt közönség.

A nap a szórakozásról, a kikapcsolódásról, na meg az idősek iránti tisztelet kimutatásáról szólt. A megnyitón Oravecz Nóra mellett Pál-Árgyelán Elvira, Pusztaottlaka polgármester, Csephregy Elemér, a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás elünke, valamint Béni Attila, a Mezőkovácsházi Járási Hivatal vezetője egyaránt az idősek szerepét hangsúlyozta.

– Az idősekkel szemben való kiemelt tisztelet nem csak azért fontos, mert tőlük kaptuk az életünket. Azért is, mert a tapasztalataik által jobb emberek lehetünk mindannyian – emelte ki Béni Attila.

Pál-Árgyelán Elvira az összetartó közösséget emelte ki az OrosCafénak.

– Pusztaottlakán úgy élünk, mint egy nagy család. Az elkövetkezendő időszakban nagy hangsúlyt kell fektetünk az időseink tiszteletére és megsegítésére – tette hozzá a polgármester.

A szervezők állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, rodeóbikával, hintózással, lufi hajtogatással tették színesebbé a napot. Készültek tombolával is, ahol egy kerékpár is gazdára talált. Egy vacsorával is kedveskedtek a kilátogatóknak, amit végül az esti retró diszkón táncolhattak le.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.