- hirdetés -

Szombaton indul az egy héten át tartó voksolás az ellenzéki előválasztáson. Orosházán egy helyszínen lehet személyesen szavazni a két versenyben lévő jelöltre. Megkérdeztük, hogy mire számítanak.

Az orosháziak a Demokratikus Koalíció, az LMP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom által támogatott jobbikos dr. Szabó Ervinre, és az MSZP-P, valamint a Momentum támogatását élvező dr. Szelényi Zoltánra szavazhatnak. A szeptember 18-án induló voksolás előtt, megkérdeztük a két jelöltet, hogy mire számítanak.

– Röviden: győzelmet – kezdte dr. Szelényi Zoltán. – Azt várom, hogy végre a dél-békési polgárok dönthessenek a jövőjükről. Olyan jelöltet válasszanak a Fidesz kihívójának, aki nem szavakkal, hanem tettekkel képviseli az embereket, akit nem a hatalom szeretete, hanem a szeretet hatalma vezet. Valódi képviselő kell, aki munkájával már bizonyította, hogy számára az itt élők jóléte, egészsége fontos. Olyan jelölt, aki képes az ellenzéket összefogni és nem csak jelvényeket gyűjt. Én erre vállalkozom – tette hozzá.

Fotó: Horváth Bence

– A Fidesz legyőzésének első lépése az előválasztás – hangsúlyozta dr. Szabó Ervin – Arra biztatok mindenkit, hogy éljen demokratikus jogával, amit az ellenzéki pártok nyújtanak. Ennél tisztább választás az elmúlt években biztosan nem volt, enélkül nem tudjuk megteremteni a jólétet és a szabadságot Dél-Békésben sem. Nem csak kormányváltásra, hanem rendszerváltásra is szükség van, erre egyetlen garancia Jakab Péter és a személyem – zárta.

Fotó: Horváth Bence

Ebben a cikkünkben megírtuk, hogyan szavazhatnak az orosháziak az előválasztáson.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.