- hirdetés -

Elkezdték az aláírásgyűjtést a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióhoz Orosházán is.

Szeptember elején kezdték el gyűjteni az aláírásokat a Fidesz és a KDNP által kezdeményezett Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petícióhoz országszerte. Orosházán elsőként Dávid Zoltán polgármester kezdte az aláírásgyűjtést a Piactéren, ahol több mint kétszázan írták alá a petíciót két óra alatt – erősítette meg az orosházi Fidesz-csoport elnöke, Molnár Béla.

– Az ellenzéki előválasztás időszakában szükség van arra, hogy mi is megjelenjünk és reagáljunk erre az eseményre. Az aláírások számából ítélve, sokakkal egyetértésben úgy gondoljuk, hogy azt a 2010 előtti korszakot, ami ezt az országot jellemezte nem szabad hagyni, hogy visszatérjen. Az embereket szeretnénk emlékeztetni az akkor történt eladósodásról, rezsi-és áremelkedésekről, a nyugdíjbefagyasztásról és a vizitdíjról, csak hogy párat kiemeljek példaként. Fontosnak tartjuk a fiataloknak is bemutatni az akkori világot – mondta lapunknak a helyi Fidesz elnöke.

Csütörtökönként és szombatonként várható kihelyezett stand Orosházán a Piactéren, de hétköznapokon a Fidesz helyi irodájában (Thék Endre utca 1.) is van lehetőség aláírni a petíciót. Az aktivisták hamarosan házhoz menő aláírásgyűjtésbe is kezdenek.

(Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.