- hirdetés -

Orosházán hosszú évtizedek óta nem múlhat el augusztus huszadika, Szent István Napi lóverseny nélkül. Ma sincs ez másként, színes programokkal várják az érdeklődőket.

A jó időt és a gazdag program kínálatot kihasználva már a reggeli órákban nagy volt a forgalom a Bogárzói lóverseny pályán. Már fél tíztől több százan figyelték az Orosházi Kutyakiképző Iskola „hallgatóinak” bemutatóját.

(Fotó: Csányi József)

A repülőshow információink szerint technikai probléma miatt elmarad, a pónifogatok megyei döntője viszont hamarabb elindult. Nem múlhat el lóverseny csikós bemutató nélkül sem, ez utóbbit 11 óra körül nézhettük.

Rengetegen kilátogattak a rendezvényre idén. (Fotó: Horváth Bence)

Következik a kettes,- azután a négyesfogatok versenye, köztük pedig a világhírű puszta ötös és egy színvonalas ügető verseny gondoskodik a szórakozásról és az izgalomról. A délutáni programban újra láthatják a csikósokat, a puszta ötöst és lesznek még ügető, galopp és fogat versenyek is.

Aki eddig nem tudta eldönteni kilátogasson-e Bogárzóra, az fogja kézen a családot vagy a barátokat, és irány a pálya! A Dottó kisvonat több időpontban is közlekedik a rendezvény helyszínére és vissza Orosházára.
A menetrendet IDE kattintva találja.

Az esemény részletes programtervét ITT találja.

Egész napos kisállatbörze Bogárzón. (Fotó: Horváth Bence)

Az egész napos eseményről szóló beszámolónkat később olvashatják az OrosCafén.

(Kiemelt képünk archív fotó)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.