- hirdetés -

Rengeteg kérdés merül fel szülés előtt minden anyukában és apukában a várandóssággal és a gyermekvállalással kapcsolatban. Arról, hogy ezekre válaszok is érkezzenek, a kórház szülésznői gondoskodnak, akiktől olyat is lehet kérdezni, amik otthon tabunak számítanak.

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet “Családbarát Osztály” elismerést elnyert Szülészet-Nőgyógyászati Osztálya 2021. július 20-án, kedden 15 órától várja a várandós anyukákat és a velük érkező apukákat.

A szakrendelő 3. emeletén található klimatizált sajtóteremben beszélnek a várandósság, vajúdás, szülés során igénybe vehető szolgáltatásokról, bemutatják az e téren történt változásokat, újdonságokat. Megismerkedhetnek az Aranyóra jelentőségével, a rooming-in rendszer fontosságával, majd válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az előadások végén “Prevenció az egészségért várandósság alatt is” címmel a kórház Egészségfejlesztési Irodájának munkatársai röviden bemutatják az EFI jelenleg elérhető szolgáltatásait és a hamarosan induló programokat. Mindeközben a kórház konyháján készített pogácsa, tea, limonádé fogyasztható. Ezt követően 6-8 fős csoportokban lehetőséget biztosítanak a vajúdószoba és a szülőszoba, valamint az ott használt eszközök, berendezések megtekintésére.

  • A kórház területére a főbejárat melletti szűrőponton át lehet belépni
  • Az előadások kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatók, amit belépés előtt ellenőriznek
  • Maszk használata kötelező

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.