- hirdetés -

Június 26-án rendezték az „Amit csak akarsz Orosházán” pályázat két nyertesének összevont programját, az Orosházi Fiatalok Fesztiválját (OFF). A program nemcsak megmozgatta a helyi fiatalokat, kikapcsolódási lehetőséget is nyújtott a látogatóknak.

A vírushelyzet miatt az eredeti tervnek csak egy része valósulhatott meg. A résztvevők kipróbálhatták magukat egy szabadulószobában, ami a rendezvény egyik témájához illően egy öko szabadulószoba volt. Ez idő alatt az Árpád-kertben kézműves, öko dezodor készítését is kipróbálhatták a jelenlévők, az elkészült terméket haza is vihették.

A program az Amit csak akarsz pályázat keretében jöhetett létre

A szervezők a szórakoztatásról is gondoskodtak, felléptek a CSIKO-BOAT SE aerobikosai, Takács Erika egy közös dance fitness edzést tartott, ezután pedig a Fly-Girls Fitness rúdfitness bemutatója következett. A nagy melegre való tekintettel a program elején még kevesebben érkeztek, de ahogy hűlt a levegő, egyre többen jelentek meg az Árpád-kertben.

Akik elég kedvet és bátorságot éreztek magukban, bejárhatták a várost egy túra keretében, ahol játékos feladatok és rejtvények várták őket. A legjobbak nemcsak az élménnyel gazdagodtak, hanem értékes nyereményekben részesültek, például trambulinpark belépővel, szabadulószoba belépővel vagy tárgyi nyereményekkel jutalmazták őket.

A szervezők remélik, hogy jövőre hasonló, de járványhelyzettől mentes programot rendezhetnek, színesebb lehetőségeket kínálva az orosháziaknak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.