- hirdetés -

A dobogó legtetejére állhatott fel Szilasi Dávid, az Orosházi Városi Tenisz Klub versenyzője Kiskunfélegyházán. Az ellenfelek mellett a hatalmas hőséggel is meg kellett küzdenie.

Múlt hétvégén rendezték Kiskunfélegyházán a Jogging Kupát, ami egy „Play&Stay” típusú, kimondottan az utánpótlás teniszezőknek szóló verseny volt. Ezen vett részt az orosházi Szilasi Dávid is. A korosztályában 13-an vettek részt. Négy csoportban zajlottak a küzdelmek, körmérkőzéses formában, az első helyezettek jutottak tovább.

Szilasi Dávidnak öt mérkőzése volt, a leghosszabb egy órán át tartott. A verseny végére teljesen elfáradt. Árnyék nélkül, végig a több mint 30 fokos hőségben kellett helytállnia, de megszerezte az első helyet.

Mint megtudtuk, nagyon sokat készült erre a megmérettetésre, hiszen amikor nem volt edzés, akkor is a pályán gyakorolt.

A fiatal teniszező 2019 szeptemberében kezdte el a sportágat, azóta az Orosháza Városi Tenisz Klubban igazolt versenyző. Edzői Szabolovics Attila és Németh István.

Több versenyen is elindult, ahol második és harmadik helyezéseket is szerzett, Kiskunfélegyházán érte el a legjobb eredményét azzal, hogy aranyérmes lett. Dávid már komolyabb célokat is megfogalmazott, hiszen országosan ismert jó teniszezővé válna

Kiemelt kép: családi fotó

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.