- hirdetés -

Péntek délután megtartották a 2020-21-es tanév utolsó hivatalos eseményét az Eötvös József Katolikus Általános Iskolában. A tanévzárón személyesen és online is részt vettek az iskola tanulói.

Az iskola aulájában foglalt helyet az a mintegy hatvan diák, akik valamilyen jutalmat vehettek át az évzáró folyamán. A többiek osztálytermeikben, online hallgatták és nézték az eseményeket.

Korcsok Marianna igazgató rövid beszédben foglalta össze és zárta le a tanévet, majd ő tolmácsolta a hivatalos kötelezettség miatt távol levő László atya, diákoknak megfogalmazott üzenetét is.

Az igazgatónő elmondta, hogy a pandémia és a vele kapcsolatos intézkedések, az online oktatás miatt eléggé zaklatott évet tudhat maga mögött az iskola, de – hála a nevelőtestület rátermettségének, kitartó munkájának, valamint a gyerekek szorgalmának – így is sikeres évet zárhatnak.

– Az iskola tanulmányi átlaga, a nehézségek ellenére is 4.3 tized lett. 56 tanuló ért el kitűnő tanulmányi eredményt. Sajnos a szeptemberi kormányrendelet megtiltotta a nagy sportrendezvények megtartását, de így is lett országos dzsúdó bajnokunk, mezei futásokon is szép sikereket értünk el. Tanulmányi versenyeken, történelemből és angolból is országos helyezéseket hoztak tanulóink – foglalta össze büszkén Korcsok Marianna.

A beszédek után a legjobb eredményeket elérő tanulók jutalmakat vehettek át. Az önkormányzat díjait Lövei Ferenc képviselő nyújtotta át az arra legérdemesebbeknek.

Az EÖTVÖS DÍJAT minden tanévben az a tanuló kapja, aki a nevelőtestület  véleménye alapján tanulmányi és közösségért végzett munkájával, iskolán kívüli eredményeivel leginkább rászolgált az intézmény által adható legmagasabb elismerésre. Az idei évben Madarász Milán, 8.a osztályos tanuló vehette át az elismerést.

A jutalmak átadása után a tantermekben végre megkapta mindenki a bizonyítványát és immár hivatalosan is elkezdődhetett a VAKÁCIÓ.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.