- hirdetés -

A Nagyszénási Polgárőr Egyesület kezdeményezte a közlekedési balesetben tragikus körülmények közt elhunyt Dobróka Attila emlékére az esti csendes főhajtást, mécsesgyújtást, emlékezést.

Az egykori rendőr, majd mentő Dobróka Attila és családja egy csütörtöki közlekedési balesetnek lettek vétlen elszenvedői.

Mint ahogy azt Benkő László, a Polgárőr Egyesület elnöke elmondta, az egész települést megrázta, szinte sokkolta a szörnyű tragédia, hisz Attilát mindenki tisztelte, szerette Nagyszénáson.

„Egy mindig segítőkész, önzetlen barátot veszítettünk el” (Fotó: Takács Csaba)

– Attila 10 éven át volt rendőr, a gádorosiakat és a szénásiakat körzeti megbízottként szolgálta, akkoriban sokat segítettük járőrözéskor a munkáját mi, polgárőrök. Egy mindig tettre kész, önzetlen, nagyszerű embert, egy igazi jó kollégát, barátot vesztettünk el. Döbbenten állunk a tragédia előtt valamennyien – mondta el az elnök.

Csak álltak döbbenten, csendben, lehajtott fejjel (Fotó: Takács Csaba)

A Facebookon, a délelőtti órákban hirdették meg a helyi KMB-s iroda elé a csendes megemlékezést este kilencre. Már egy órával a megjelölt időpont előtt érkeztek a barátok, tisztelők, volt kollégák, és gyújtották meg az emlékezés mécsesét az elhunyt fényképe előtt. Kilenckor már sokan összegyűltek a szénásiak. Voltak, akik csak elhelyezték mécsesüket, de a legtöbben ott maradtak. Álltak lehajtott, fejjel és próbálták felfogni a felfoghatatlant…

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.