- hirdetés -

Rövid, de meghitt ünnepség helyszíne volt a polgármesteri iroda péntek délelőtt. A művészeti iskola két legkiválóbb tanulója részesült polgármesteri jutalomban.

Orosházán hagyomány, hogy a legkiválóbb teljesítményt nyújtó diákokat évről-évre városi szinten is elismerik, megjutalmazzák. A polgármester ezúttal a művészeti iskola két diákját fogadta irodájában. Nagy Luca és Gombkötő Orsolya kapott elismerést. Rövid beszédében Dávid Zoltán kiemelte, nagy öröm számára és nagyon fontosnak is tartja, hogy ilyen kiváló diákokkal találkozhat és megjutalmazhatja őket.

A kimagasló teljesítményt ezúttal pénzjutalommal díjazták (Fotó: Horváth Bence)

– Tudom, hogy egy-egy kimagasló teljesítményhez nagy szorgalom, kitartás kell és rengeteg lemondás is kíséri a tanulók részéről. Nem feledkezhetünk meg azonban arról, hogy ez közös munka, közös eredmény, melyet csak úgy lehet elérni, ha a diák mellett ott áll egy elhivatott, nagyszerű pedagógus is. Sajnálom, hogy idén a járvány miatt meghiúsult a legjobbak montenegrói utazása, de semmiképp sem szerettük volna őket veszélynek kitenni, ezért gondoltunk arra, hogy pénzjutalomban részesüljenek. Azt hiszem ebben a korban, esetleg iskolaváltás idején ez mindenképp jól jön. Kívánom a lányoknak, hogy ezután is hasonló szorgalommal, kitartással végezzék munkájukat és még nagyon sok, ilyen szép sikert érjenek el – fűzte hozzá a városvezető.

Mint megtudtuk, összesen harminc kiváló eredményt elért tanulót jutalmazott az önkormányzat. A legjobb húsz – akik Montenegróba utaztak volna – nagyobb, tízen pedig valamivel kisebb összegű pénzjutalomban részesültek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.