- hirdetés -

Egy új koncepció megvalósításába fogott bele Zsiga Bence és Zsiga-Balogh Jenifer.

– A tábor ötlete onnan eredt, hogy a feleségem minden évben tart angol tábort, illetve mindig van egy sporttáborunk is. Arra gondoltunk, hogy szuper és egyedi ötlet lenne, ha vegyítenénk őket – mondta Bence.

A Legendary Club vezetői elmondták, hogy napközis jellegű foglalkozásokat szerveznek, lehet ügyeletet is kérni majd, ha a gyermekek számára szükséges. A vírushelyzetre való tekintettel úgy döntöttek, két tónusra bontják a táborukat. Mivel nem egy közösségből érkeznek a gyerekek, így biztonságosabbnak ítélték meg, hogy inkább két hetes foglalkozást szerveznek, de kisebb létszámokkal.

Angol nyelv és természetesen a mozgás – ezzel várják az érdeklődőket

Az első tónusban az 5/6-12 évesek, míg a másik táborban a 12 év felettiek lesznek. Elmondták, a nagyok táborába, mely június 28-tól július 2-ig tart, még lehet jelentkezni.
– Az angol foglalkozásoktól sem kell félni. Szuper játékokkal készülök és érkeznek 50 órás diákok is, akik szintén szuper ötletekkel állnak elő. Reméljük, a gyerekek is ugyanolyan lelkesedéssel és örömmel zárják majd a programokat, mint ahogyan mi készültünk rájuk – tette hozzá Jenifer.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.