- hirdetés -

Nem mindennapi hintós felvonulást láthatott, aki szombat délután Orosházán sétált. Az impozáns konvoj egy lakodalmas menet volt.

Mint megtudtuk, az orosházi lovas élet egyik meghatározó figurájává vált ifj. Kulik Ferenc volt a vőlegény szombat délután. Az Orosházi Lovas Egyesület volt elnöke, a Kincsem Park feltörekvő ügető-hajtója nem is választhatott volna testhezállóbb járműveket a menethez.

Fotó: Horváth Bence

Az esküvőt és a lakodalmat kétszerre sikerült összehozni a családnak. Először polgári szertartás keretében 2020 januárjában fogadott örök hűséget egymásnak Feri és Kitti. Ekkor azt tervezték, hogy még a múlt évben, a Derby-t követő hét végén megtartják az egyházi esküvőt és a lagzit is, de ebbe már beleszólt a járvány és a szigorú intézkedések. A Kulik és a Szepesi szülők azonban nem felejtettek és szombatra megszervezték az elhalasztott két eseményt.

Fotó: Horváth Bence

Megadták a módját. A menyasszonyos hintóba fogott négy gyönyörű fekete frízt maga Juhász László, fogathajtó világbajnok kormányozta. Az orosházi és környékbeli fogathajtók által hozott, hintókban pedig a násznép foglalt helyet. Budapesti és itthoni jóbarátok, sporttársak, köztük a Derby-győztes idomár hajtó, Kolozsi László.

A katolikus templomi szertartás után a menet, a lakodalmi vacsorát elkölteni és egy nagyot mulatni Gellértegyházára vonult.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.