- hirdetés -

Újra a magyar csapatért szurkolhatunk.

Az Európa-bajnokság ideje alatt több alkalommal jelentkezünk beharangozóval, kiválasztva a számunkra legérdekesebbnek tűnő mérkőzéseket. Ezúttal Tóth-Kása Sándort, az OMTK-ULE elnökét és Kvasznovszky Józsefet, az ULE edzőjét kértük rövid esélylatolgatásra. A „magyar” csoportot elemezzük kiegészítve egy olasz-walesi meccsel.

Magyarország – Franciaország (június 19., szombat, 15 óra, Budapest)

Tóth-Kása Sándor: Természetesen tisztában vagyok az erőviszonyokkal és a franciák szenzációs támadókkal is rendelkeznek, valamint a német válogatottat is magabiztosan győzték le. De én bízom abban, hogy megszerezzük az első gólunkat az idei Eb-n és valahogy megállítjuk a kitűnő francia gépezetet. Tippem: 1:1.

Tóth-Kása Sándor (OC archív)

Kvasznovszky József: Jelenleg a francia válogatott nagyon komoly játékerőt képvisel, a világ legjobb csapatai között tartják számon. A pontszerzést nagyon nagy bravúrnak tartanám. A portugálok ellen 84 percig jól tartotta magát a csapat, de sajnos nem tudta megtartani a döntetlent. Tippem: 0:3.

Kvasznovszky József (OC archív)

Portugália – Németország (június 19., szombat, 18 óra, München)

Tóth-Kása Sándor: A portugál csapat számomra nem volt meggyőző az ellenünk vívott mérkőzésen. Fölénk nőttek játékban, de ha nincs a szerencsés első góljuk, akkor maradt volna a döntetlen. A németeknek most már kötelező a győzelem. A tippem: 1:3.

Kvasznovszky József: A német csapat eredménykényszer alatt játszik. Mindenképpen nyerniük kell, ha tovább akarnak jutni és miért ne akarnának. A portugálok egyénileg magasabban jegyzett sztárokkal rendelkeznek, de úgy érzem, a németek a csapategységre támaszkodva legyőzik őket. Tippem: 1:2.

Olaszország – Wales (június 20., vasárnap, 18 óra, Róma)

Tóth-Kása Sándor: Szenzációs olasz és jó iparos walesi csapat összecsapásán az fog dönteni, hogy az olaszok a továbbjutásuk fényében, milyen játékerővel és akarattal vetik magukat a küzdelembe. Az említett okok miatt nagy küzdelemre és kis arányú olasz győzelemre tippelek. A tippem: 1:0.

Kvasznovszky József: Manchini keze alatt nagyon erős, jó olasz csapat formálódik. Annak ellenére, hogy az olaszok már továbbjutottak, az azzurik győzelmére tippelek. A walesiek Bale vezérletével egységes, jó csapatot alkotnak, de az olaszok minimális különbséggel nyernek. Tippem: 1:0.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.