- hirdetés -

Összesen 150 belépőjegyet ajánlott fel a Petőfi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. (PMK) Dávid Zoltán polgármester támogatásával az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet, valamint az Orosházi Járási Hivatal munkatársainak.

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben hosszú hónapok óta megfeszített munkát végző szakemberek az ExperiDance pénteki előadását nézhetik meg ingyenesen – áll a PMK közleményében.

– Az elmúlt időszakban teljesen átírta az életünket a Covid-19, aggodalmakkal, nehézségekkel, veszteségekkel találkozunk nap mint nap. A legnagyobb terhelés az egészségügyben dolgozókat érte, embert próbáló küzdelemmel az intézményekben. Mi most a saját eszközeinkkel, színházjegyekkel szeretnénk köszönetet mondani a városi kórház, illetve a koronavírus elleni oltási programot koordináló járási hivatal helyi szakembereinek a fáradhatatlan munkáért – emeli ki Lajti Tímea, a PMK Orosháza ügyvezetője, hozzátéve, a városvezetés első szóra a kezdeményezésük mellé állt.

A PMK igazgatója május 25-én, délelőtt adta át a tiszteletjegyeket Dr. Duray Gergő kórházi főigazgatónak és Lustyikné dr. Papp Anikó járási hivatalvezetőnek, kiemelve, bíznak abban, a közösségben megélt néhány önfeledt óra, a társulat lenyűgöző bemutatója erőt ad a folytatáshoz. Az ExperiDance orosházi előadására invitáló jegyek dolgozókhoz történő eljuttatását a munkaadók koordinálják a következő napokban.

Az országosan elismert társulat a Gyöngyhajú lány balladája Omega musicalt mutatja be Orosházán május 28-án – a régóta várt nagyszabású előadást is a járványhelyzet okán életben lévő korlátozások miatt halasztotta el korábban a szervező PMK. A több mint 20 fős tánckarral, öt musicalszínésszel, Omega slágerekkel, valamint lenyűgöző színpad- és látványtechnikával érkező ExperiDance a városi sportcsarnokban lép a közönség elé.

Kiemelt kép: Lustyikné dr. Papp Anikó az orosházi járási hivatal vezetője, illetve dr. Duray Gergő az orosházi kórház igazgatója veszi át a tiszteletjegyeket Lajti Tímeától, a PMK igazgatójától. Fotó: Kecskeméti Krisztina

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.