- hirdetés -

Az Orosházi FKSE csapata sorsdöntő mérkőzés előtt áll. Vasárnap délután a Cegléd együttesét fogadják az Eötvös-csarnokban.

A jelenleg a tabella végén tanyázó orosházi zöld-sárgák számára az utolsó szalmaszálak egyike következik. Ezt már mindenképp meg kell ragadniuk, ha meg szeretnék hosszabbítani első osztályú tagságukat. A Cegléd elleni kiesési rangadót még mindig közönsége kizárásával lesz kénytelen lejátszani Ratko Djurkovic legénysége.

Az ellenfél ceglédiek az a mérkőzés előtt a táblázat 13. helyét foglalják el, 20 mérkőzésen szerzett 8 pontjukkal. A legutóbbi három találkozójukon kikaptak a Tatabányától és a Budakalásztól, legutóbb viszont hét góllal megverték a rivális Eger csapatát. Ők is a kiesés elől menekülnek, így biztos, hogy Orosházán is mindent bele fognak adni.

A mester szerint meg lesz a hazai győzelem (Fotó: Horváth Bence)

A hazai csapat két legutóbbi találkozóján már csillogtatott egy keveset azokból az erényekből, melyek egy mérkőzés megnyeréséhez szükségesek. Sajnos azonban sem a Csurgó elleni hazai, sem a „kis Veszprém” elleni idegenbeli találkozón nem sikerült a pontszerzés. Az OFKSE szimpatizánsok abban bíznak, hogy vasárnap délután végre megszűnik az idei nyeretlenségi sorozat. Ratko Djurkovic vezetőedző mérkőzés előtti nyilatkozata is erre utal:

– Olyan mérkőzés következik, amit hazai pályán meg kell nyernünk. Az előző mérkőzéseken a Csurgó és a „kis” Veszprém ellen már voltak olyan jelek, amik bizakodásra adhatnak okot a játékot illetően. Ezt kell tovább folytatni és akkor meglesz a hazai győzelem.

Az OFKSE – Cegléd összecsapás vasárnap (április 25.) 14.00-kor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Vezeti: Bócz László – Wiedemann Viktor.

Az Orosházi Városi Televízióban a jövő kedd délután megnézhetik a találkozó felvételét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.