- hirdetés -

A vendéglátósok régóta arra vártak, hogy elérjük a három és fél millió beoltott személyt, hiszen amint ez megvan, nyithatnak a teraszok. Úgy tűnik, ez szombaton történhet meg. A Rákóczi úti pizzériában is erre vártak, sőt már készültek is rá, hiszen a kiülő körül megújult a környezet.

Benkő Ferenctől, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójától megtudtuk, hogy a jövőben a vállalkozóval közösen gondozzák majd azt a területet.

– A vendéglátóhely tulajdonosának volt felénk egy kérése, hogy az itt található hirdetőtáblát helyezzük át. Erről – egyeztetve az önkormányzattal – gondoskodtunk, így a jövőben nem zavarja a kilátást a teraszon ülő vendégeknek – tájékoztatta az OrosCafét Benkő Ferenc, vezérigazgató.

Fotó: Horváth Bence

A VÜRT vezetője elmondta azt is, hogy a tulajdonos már ültetett ki növényeket, hamarosan muskátli virágtornyokat helyeznek ki a Városüzemeltetési Zrt. munkatársai, ezzel is tovább díszítve a területet.

A Városüzemeltetési Zrt. munkatársai már elkezdték a tavaszi munkálatokat, hamarosan a város több területén is ültetnek virágokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.