- hirdetés -

Az élet nem állt meg az Orosháza Városi Tenisz Klubnál (OVTK), április közepétől kezdetét veszi a nyitott, szabadtéri szezon. Hamarosan elkezdik a csoportos edzéseket is, addig pedig fedett pályás versenyeken is bizonyított az egyesület néhány versenyzője.

Az egyesület vezetőedzője, Németh István elmondta, a pályák elkészültek, hivatalosan már az előző héten használták őket, az első csoportos edzés pedig április 6-án lett volna, ezt azonban a kedvezőtlen időjárás miatt egyelőre el kellett halasztaniuk. Bíznak benne, hogy ez már nem tart sokáig és elindulhatnak a közös foglalkozások, hiszen kisebb versenyeken már vettek részt a játékosok.

– Most éppen készül a nevezés az OB3-ra, melynek április 9. a határideje. Békéscsabán Juhos Tibor, a férfi másodosztályban harmadik helyen zárt felnőttként. A gyerek korosztályban Tóth Vid, Benedek Zalán és Szilasi Dávid is voltak már idén versenyen, mindannyian szépen helytálltak. Megkezdődnek a kinti, szabadtéri versenyek is, nagyon sok lesz, szinte minden hétvégén

Nemrég beszéltem Megyeri Dáviddal, aki hivatalos versenybíró, hogy májusban például országszerte 28 tornát rendeznek országszerte, a környéken is. Bízunk benne, hogy hamarosan még jobban beindul az élet és szép eredményeket tudunk szállítani a korosztályos versenyekről és a csapatbajnoki küzdelmekről is – ismertette a részleteket a vezetőedző.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.