- hirdetés -

Komlóra látogatott legutóbbi, hétközi bajnoki mérkőzésén az Orosházi FKSE-Linamar csapata. Az őszi összecsapásukon ugyan sikerült legyőzni mostani ellenfelüket, ezúttal azonban nem jött ki a lépés, az újabb vereséggel tovább csökkent az esély NB1-es tagságuk megőrzésére.

Ugyan a mérkőzés első gólját az OFKSE szerezte, Aleksej Ushal révén, ezt követően azonban villámrajtot vett a Komló együttese. Ratko Djurkovic, az orosháziak vezetőedzője a 6. percben ki is kérte idejét, de a három kulcsemberét, Németh Lászlót, Aleksej Peshkovot és Döme Szabolcsot továbbra is nélkülöző csapat gondjai csak tovább nőttek, amikor Aldin Sakicot azonnali piros lappal kiállította a játékvezető.

10 perc elteltével már hat gól volt a különbség, ezt pedig tartotta a vendéglátó Baranya megyei csapat. A vezetőedző igyekezett sok cserével, a fiataloknak is lehetőséget adva feljebb zárkóztatni csapatát, ami azonban csak ideiglenesen működött, az első játékrész vége előtt ismét rákapcsolt a Komló, pihenőre 16-10-es állással vonulhattak a felek.

A második játékrész is rosszul kezdődött, hiszen Ushal is a kiállítás sorsára jutott, miután megkapta harmadik kétpercesét, ezzel újabb kulcsemberét is elvesztette a csapat, amit vendéglátóik ki is használtak. A 36. percben így tízgólos különbség alakult ki, a továbbiakban pedig már különösebb izgalmak nélkül zajlott a mérkőzés. A Komló végül 33-25-ös eredménnyel vágott vissza őszi vereségéért az orosháziaknak.

Sport36-Komló – Orosházi FKSE-LINAMAR 33-25 (16-10)

K&H liga férfi kézilabda-mérkőzés. Komló, zárt kapuk mögött. V.: Medve, Südi.
Komló: Granic – Balázs, Zobec 6, Sunajko F. 4, Oláh T., Jerkovic 3, Hoffmann 6. Cs.: Djurdjevic (kapus), Takács B. 2, Jóga 3, Szkokán, Grünfelder 2, Vaskó 4, Dobi, Melnyicsuk 3 (3). Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Orosháza: Özmusul – Pásztor M. 6 (2), Tóth K. 5, Bella 4, Ushal 1, Sakic, Lászlai 2. Cs.: Majdán (kapus), Kancel, Kiss A. 4, Molnár G. 1, Andrikó, Csányi 2. Vezetőedző: Ratko Djurkovic.
Kiállítások: 4, ill. 12 perc+Aldin Sakic azonnali pirossal a 8. percben kizárva, Alekszej Ushal a harmadik 2 perces büntetés után a 33. percben kizárva.
Hétméteresek: 3/3, ill. 3/2.

Kiemelt kép forrása: Péter Szabó Zoltán

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.