- hirdetés -

Az ATSK Szeged csapatát fogadták március 21-én hazai pályán az Eötvös DPSE asztaliteniszezői. A rangadónak számító mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattak az orosházi játékosok.

Fontos összecsapás várt az Eötvös DPSE játékosaira a hétvégén. Az NBIII-as csapatbajnokság mostani fordulójában hazai pályán álltak asztalhoz az orosházi sportolók, ellenfelük az ATSK Szeged csapata volt.

Az egyesület beszámolója szerint a rangadó számító mérkőzésen az orosházi játékosok az asztaliteniszre jellemző küzdelmet és a játék közbeni gondolkodás fontosságát egyaránt bemutatták. A nagy becsvággyal küzdő ellenfél ezúttal nem tudta tartani a lépést.

A két páros győzelme adta meg a mérkőzés alaphangját, negyedekre bontva az orosházi játékosok előbb 3-1-re, majd 2-2-re, 3-1-re és az utolsó negyedben ismét 3-1-re végeztek, így alakult ki a 13-5-ös végeredmény.

A sikerhez Farkas Dávid 4, Farkas Rudolf 3, Gigacz Ferenc 3, míg Szenes Iván 1 győzelemmel járult hozzá, ahogy a Farkas-Farkas és a Szenes-Gigacz páros is hozta saját mérkőzését.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.