- hirdetés -

Tragédia történt Orosházán hétfőn. Először még azt hitte mindenki, hogy baleset áldozata lett egy idős úr, de később kiderült, hogy rosszul lett, ezért történt a baleset, és a rosszulléte okozhatta a halálát is. Portálunknak megszólalt egy nő, aki az elsők között ért az autóhoz, és próbált segíteni.

A Szentesi úton, a Bajnok utcánál történt baleset hétfőn délben korábban itt írtunk róla. Egy zöld Opel hajtott át a sövényen, eltarolva az útjelzőtáblát és a falnál állt meg. Egy idős férfi lett rosszul, ezért tért le az útról.

– Nagy ricsajjal csapódott be az autó – mondta el az OrosCafénak egy nő, aki azonnal a sofőr segítségére sietett.

– Láttuk, hogy egy idős bácsi ül eszméletlenül az autóban. Csak az egyik oldalon tudtunk bejutni hozzá, mert ahogy elsodorta a korlátot és a táblát, megsérült a bal első ajtó. Szólítgattam, kikapcsoltam az övét, levettem a maszkját és alig érezhető pulzusa volt. Ez idő alatt a többiek értesítették a mentőket és a tűzoltókat – mesélt az esetről sokkos állapotban a nő.

A mentősök egy esetkocsival perceken belül a helyszínre érkeztek. Hangai Józseftől, a Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet kommunikációs munkatársától megtudtuk, hogy az idős férfin látható sérülés nem volt, de életjeleket sem adott. A mentők hosszasan próbálták meg újraéleszteni, de sikertelenül, és a férfi a helyszínen életét vesztette.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.