- hirdetés -

Megszületett a századik baba idén az orosházi kórházban. Hannának hívják és makk egészséges.

Az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet Nőgyógyászati Osztályán március 12-én jött világra a 2021-es év századik babája. Héjjas Hanna 3020 grammal és 49 centiméterrel született – számolt be a hírről az intézmény Facebook-oldala.

– A terhesség ideje alatt minden rendben volt, a szülés azonban kicsit nehezebbre sikerült, hisz rövid volt a köldökzsinór. De 6 óra alatt sikerült megszülni a lányomat természetes úton dr. Svarsnig Lajos főorvos úr segítségével – mesélte boldogan Héjjas Tóth Edina. Az édesanya hozzátette, a kis Hannát apukája és 3 éves bátyja már nagyon várja otthon.

A Szülészet Nőgyógyászati Osztály nevében dr. Svarsnig Lajos osztályvezető főorvos és Szél Erzsébet főnővér-helyettes köszöntötte a 100. babát és édesanyját. Az osztály dolgozói által létrehozott Szent Szilvia Alapítvány és a Könd utcán található Margaréta Bababolt tulajdonosa, Nagy Krisztina Margaréta pedig 10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal ajándékozta meg a családot, amiből hasznos dolgokat vásárolhatnak a kicsinek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.