- hirdetés -

Két kötelező győzelem után az esélyesség terhe nélkül utazhat az orosházi női kézilabdacsapat a Kispesthez.

A Dunakeszi elleni kilencgólos siker, és a múlt heti Göd ellen aratott húszgólos győzelem miatt a héten magabiztosan és jó hangulatban készülhetett a hétvégi mérkőzésre az OXXO Energy Orosházi NKC. Facebook-oldalukról kiderül, hogy a héten az edzés végén közös jelmezes kikapcsolódásra is jutott idő.

A bajnokságban idén a járvány miatt még nem találkozott a Kispest együttesével az orosházi csapat, a Magyar Kupában viszont tízgólos vereséget szenvedett.
Az ONKC egyre javuló játékot mutat és az előző években, sőt már ebben a szezonban is bebizonyították Malátiék, hogy képesek olyan játékra, amivel bárki ellen felveszik a versenyt. Az esélyesség terhe pedig ezúttal a harmadik helyen álló kispestiek vállát nyomja majd.

– Örülök, hogy jól kezdtük a tavaszt. Ránézve a tabellára a vasárnapi mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei. Az előző találkozó előtt is arra hívtam fel a csapat figyelmét, hogy a koncentrált, fegyelmezett játékot minél hosszabb ideig toljuk ki. Ebben bízom most is, és ha ez így lesz, akkor én már ezt pozitív visszajelzésnek fogom venni – fogalmazott Herbert Gábor vezetőedző.

A találkozót február 21-én 18 órakor Soroksáron rendezik. A mérkőzést a Kispest NKK-Vajk Facebook-oldalán élőben közvetítik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.