- hirdetés -

Igaz, csak a virtuális térben, de újabb programot szervez az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. A farsang miatt több kategóriás versenyre invitálják az érdeklődőket.

Négy korosztály, óvodások-alsósok, felsősök, gimnazisták és 18-30 év közöttiek számára több kategóriában hirdet farsangi versenyt az Orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat. Tóth Loretta programfelelős elmondta, mindenképpen szerettek volna összeállítani egy sokakat megmozgató programot farsang alkalmából. Mivel a személyes megmérettetésre még nincs lehetőség, így a virtuális térben történik a verseny.

– Az ovisok és alsósok ÖKO jelmezversenyen és álarckészítésben, a felsősök, valamint a gimisek fánk szépségversenyen és álarckészítésben mérhetik össze tudásukat, a 18 és 30 év közöttiek pedig vicces farsangi történettel és újra kreált régi farsangi jelmezzel jelentkezhetnek a GYIÖK farsangra – vázolta Tóth Loretta.

A GYIÖK tagjai is várják, hogy minél hamarabb személyesen is találkozhassanak az orosháziakkal egy-egy programjuk alkalmával. Addig is a nevezéseket a gyiokoh@gmail.com e-mail címen fogadják.

(Fotó: Facebook / Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat )

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.