- hirdetés -

A Magyar Kupa harmadik fordulójában Egerbe látogat az Orosházi FKSE NB I-es felnőtt csapata.

Mint arról az OrosCafén beszámoltunk, városunk férfi kézilabdacsapata január negyedike óta készül a bajnoki idény februári folytatására. Nem teljes még a gárda, de szerencsére sérülések, betegségek nem hátráltatják a munkát. A Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében együttesünk sem tudott edzőmérkőzésekkel hangolni a szezon folytatására, így a pénteki kupa találkozót tekinti bajnoki főpróbának Ratko Djurkovic vezetőedző.

Dolgoztunk a hibák kijavításán, kíváncsian várjuk a „főpróbát” (Fotó: Horváth Bece)

Az OFKSE pénteki kupa ellenfele, az SBS Eger gárdája jó erőkből áll. A bajnoki tabellán jelenleg öt ponttal, a tizedik pozíciót foglalja el. Az őszi, covid-19 által felforgatott bajnokságban nyolc mérkőzésen léptek pályára. két győzelem, egy döntetlen és öt vereség fűződik a nevükhöz. A vendég orosházi gárda hét meccset játszott az ősszel. Öt vereség mellett egy győzelmet és egy döntetlent könyvelhettek el a zöld-sárgák. Ezzel a tabella 13. helyén állnak a folytatás előtt. Ratko Djurkovic vezetőedző a következőket nyilatkozta a kupameccs előtt:

– Sajnos a pénteki Magyar Kupa mérkőzésen még nem számíthatunk mindenkire, a világbajnokságon szereplő Alekszej Ushal csak szombaton csatlakozik csapatunkhoz. Az ellenfelünk – mint azt bizonyította is az őszi szezon második felében – jó csapat. A felkészülés alatt kiderült számomra, hogy miken kell még dolgoznunk és 3 hónap szünet után megpróbálunk bizonyos dolgokat feljavítani ahhoz, hogy a jövő szombati, Dabas elleni bajnoki meccset már jól felkészülve várjuk.

Az OFKSE számára tehát a főpróba pénteken 18.00-kor Egerben, a bajnokság folytatása a Dabas elleni nagyon fontos találkozóval február 6-án, 19.00-tól az Eötvös-csarnokban lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.