- hirdetés -

Folytatódik a koronavírus elleni oltás vasárnap a Platán Idősek Otthonában. Január 31-én sor kerül a második vakcina beadására azoknál, akik január 10-én felvették az elsőt, illetve újabb ellátottak, munkatársak kapják meg az első védőoltást.

Erről tájékoztatott Bogárné Kiss Ildikó, az Egységes Szociális Központ (ESZK) vezetője a Városházán, ahol Dávid Zoltán polgármesterrel egyeztetett szerdán az aktuális járványügyi helyzetről.

Megerősítette: a szabályokat betartva, megfelelően működik az ESZK, a védőeszközök, fertőtlenítőszerek rendelkezésére állnak, a látogatási tilalom továbbra is érvényben van az idősotthonokban.

A védőoltások megszervezése – a kormányhivatallal egyeztetve – folyamatos az intézményekben, többek közt a három ellátási formát nyújtó hajléktalanszállón is, ahol kiemelt figyelemmel gondoskodnak az otthontalanokról a téli hónapokban.

Dávid Zoltán elismerését fejezte ki a szociális központ valamennyi dolgozója felé. Rámutatott: lassan egy éve, hogy a koronavírus miatt fokozott a terhelés, mégis minden nehézség ellenére helyt állnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.