- hirdetés -

Szeretjük a kényelmet és arra vágyunk, hogy az életet kompromisszumok nélkül élvezhessük. Mindenben olyan megoldást keresünk, ami nem elvesz, hanem hozzáad a mindennapjainkhoz. A progresszív lencse ilyen megoldás, hiszen a látásélményünket adja vissza kompromisszumok és mindenféle kényelmetlenség nélkül.

– Az idő múlása ellenünk dolgozik. Sajnos a kor előrehaladtával mindenkit elér a presbiópia, vagyis az a jelenség, hogy a szemlencse veszít a rugalmasságából. Ennek pedig az a következménye, hogy egyre nehezebben látunk közelre és sokszor elmosódik a látásunk, amikor fókuszt kell váltanunk – hívta fel a figyelmet Polyák László, az Edit Optika|Opticnet üzletvezetője.

A szemüvegviselés nem csak erre a problémára jelent megoldást. Sokan nem tudják, hogy az időben felfedezett látásproblémának és a jól megválasztott lencsének fontos egészségmegőrző  és megelőző funkciója van, hiszen ha a látásproblémáinkat elhanyagoljuk, a látásunk minősége óhatatlanul romlani fog és ez olyan kellemetlen tüneteket is maga után vonhat, mint a szemfáradás miatt bekövetkező, kínzó fejfájás.

Ha azonban odafigyelünk szemünk és látásunk épségére és a problémát időben korrigáljuk egy megfelelő lencse viselésével, a tökéletes látás élménye újra a miénk lehet.

Milyen nagyszerű, hogy ma már olyan lencse is létezik, amelynek a viselését szinte észre sem vesszük! A Hoya legújabb fejlesztésű Hoyalux iD Myself szemüveglencséje messze a legjobb multifokális lencse, amit valaha alkottak! Akik már használják, állítják, hogy ez a lencse rendkívül gyorsan megszokható és minden igényüket maximálisan kielégíti.

Fotó: Horváth Bence

De pontosan miért is érdemes a Hoyalux iD Myself lencsét választani? Íme 7 ok és ez még mindig nem az összes pozitív tulajdonság!

  • Tökéletes megoldást jelent minden távolságra: közelre és távolra egyaránt, vagyis nem kell többé cserélgetni a szemüvegeket.
  • Igazán gyors megszokást tesz lehetővé, széles látómezőt biztosít minden távolságra, közelre és távolra, vezetéshez, olvasáshoz, sőt még a digitális eszközök használatához is.
  • Megerőltetés nélküli fókuszálást biztosít, a különböző távolságok közötti fókuszváltáskor sem fárad el a szemünk.
  • Bármilyen tevékenységnél optimális látásélményt nyújt.
  • Intelligens, ami azt jelenti, hogy viselője összes igényét, fiziológiai és anatómiai sajátosságait figyelembe veszik készítésénél, ezért olyan egyedi, mint egy ujjlenyomat.
  • Nincs ún. hinta-effektus, vagyis a torzító hatás egész minimálisra csökken. Ennek eredményeként nincs bizonytalanság érzésünk, nem szédülünk, és jelentősen gyorsabb a megszokási folyamat.
  • A lencséket a Hoya Centerekben 100%-ban a viselőjének igényeihez igazítják. Ezt az optikus szakértelme mellett a Hoya egyedi konzultációs eszköze, a HOYA Identifier biztosítja. A tökéletes illesztés és elkészítés kiemelten fontos a multifokális szemüveglencséknél, hiszen csak ebben az esetben fognak éles és természetes látásélményt biztosítani. 

– A Hoyalux iD Myself progresszív lencsék prémium minőséget képviselnek, a Hoya Centerek szakértői által személyre szabva pedig garantált, hogy szinte azonnal, teljes természetességgel használhatjuk majd új szemüvegünket és élvezhetjük a kiváló látásélményt közelre és távolra egyaránt – tette hozzá Polyák László. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.