- hirdetés -

A téli, csapadékos időszakkal együtt érkezett a csúszásveszély is, ami évek óta problémákat okoz a közlekedésben ebben az időszakban. Ezúttal is fordultak elő balesetek, melyek következtében többen is kórházi ellátásra szorultak az elmúlt napokban.

Nemrég írtunk a téli, havas időszakkal együtt érkező csúszásveszélyről, melyre a főtéren például jelzőtáblák is figyelmeztetnek. Azóta tényleg megérkezett a fagyos, téli időjárás, ami egészen a mai napig meghatározta az elmúlt néhány napot.

Az utcák és a járdák a mínuszok miatt lefagytak, sokan elcsúsztak vagy elestek. Az orosházi dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Sürgősségi Betegellátó Osztályán január 17-19. között jelentősen megnőtt a betegforgalom.

– Ebben az időszakban elsősorban alsó végtagi – lábszár és boka – sérülésekkel érkeztek az SBO-ra (Sürgősségi Betegellátó Osztály) a betegek. Több, mint 30 esetben a vizsgálat és az ellátás után az érintettek hazamehettek, azonban közel 10 beteget operálni kellett – írta megkeresésünkre az intézmény.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.