- hirdetés -

A Békés megye az Én Otthonom és a 104 Rádió 1 közösen keresi az Év Emberét. 2020-ban 31 interjúban adtak hangot az eredményeknek, minden vendégük a saját szakterületén végzett sok éves munkáját és annak elismeréseit osztotta meg.

Ők voltak a hét emberei, akik közül már nem a két szervezet, hanem az internet népe választhatja meg az Év Emberét. Örömmel tapasztaltuk, hogy a jelöltek között négy orosházi honfitársunkat is megtalálhattuk.

Íme a négy orosházi jelölt, lehet szavazni

Szerepel a jelöltek közt Szilaj Izabella mentőtiszt, szeptember óta az Orosházi Mentőállomás vezetője, Bajkán György tűzoltó alezredes, az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Tercsi József, Veness-díjas mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség életmű díjasa, Horváth József, az Orosháza és Térsége Gazdakör volt elnöke, jelenlegi alelnöke, az Orosházi Helyi Értéktár Bizottság elnöke.

A Békés megye az én otthonom Facebook-oldalon található meg a jelöltek fényképeit tartalmazó album. Szavazni az albumban szereplő személyekre a fényképükre adott like-kal lehetséges. A szavazás határideje: 2021. 01.31. 18.00.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.