- hirdetés -

A napokban adtunk hírt az Orosházi FKSE-Linamar felnőtt csapatáról, akik a bajnokság folytatására készülnek, de a korosztályos csapatok mellett sem mehetünk el szó nélkül. Az egyesület U16-os csapata szép győzelemmel kezdte meg a tavaszi szezont.

A fiatal játékosok azt a MOL-Pick Szegedet fogadták zárt kapuk mögött, akik ellen még ősszel a bajnokság kezdetekor, egy csúnya pofonba szaladtak bele. Ezúttal viszont nem illetődtek meg, már az első félidőben kezükben tartották a mérkőzést, melynek köszönhetően 10-7-tel vonulhattak félidőre.

A második félidő hasonlóképpen folytatódott, amikor pedig kellett, a gólok is jöttek, ami azt jelentette, hogy az U16-os orosházi csapat bravúros, 22-21-os sikerrel kezdte meg a 2021-es évet, megszerezve hatodik győzelmüket a szezonban. A folytatást a második helyről várják a korosztály bajnoki küzdelmeinek H-csoportjában.

Az egyesület serdülő és ifjúsági együtteseinél is kemény munka folyik, ők a felnőttekhez hasonlóan szintén a bajnoki rajtra készülnek. Január 28-án, Debrecenben kezdik meg a 2021-es pontvadászatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.