- hirdetés -

Kihívásokkal és munkával teli évet zárt idén a KAZÉP Kazánjavító és Szerelő Kft. A jól kialakított széles partneri hálózatuknak köszönhetően biztosított volt idén is az eredményes évük.

Az ipari szektorban minden egyes év külön kihívás – kezdte évértékelőjét Gelegonya Péter, a vállalkozás ügyvezetője. Mint mondta munkájuk főként a megrendelők bővítési, fejlesztési, karbantartási terveitől függ. Idén a koronavírus-járvány is közbeszólt, igaz az első hullám csak kis mértékben érintette a céget. Csupán egy projekt kezdése csúszott néhány hetet. A második hullámban már mást tapasztaltak.

– Azt látjuk, hogy megrendelőink részéről megvan az igény a fejlesztésekre, karbantartásokra, de egyelőre kivárnak. A járvány miatt csúsznak a hatósági engedélyeztetéssel járó feladatok kivitelezése is. Ennek ellenére sok helyen dolgoztunk idén. Többek között Győrben, Vaján, Mátészalkán, Kisvárdán és Egerben is. Széles partneri hálózatunk van, ahol mindig van munka, ami biztosította az árbevételünket – tette hozzá.

A jövő évet tekintve sem pesszimista az ügyvezető, hiszen több nagyobb projektben is érdekeltek. Az már most biztos, hogy az első negyedévük is hasonlóan munkával telik majd. Gelegonya Péter addig is mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.