- hirdetés -

A járvány miatt meghozott szigorú intézkedések miatt a könyvtárak, közösségi terek zárva vannak. A Justh Zsigmond Városi Könyvtár karácsony közeledtével bővíti szolgáltatásait.

Ebben a különleges helyzetben ugyanúgy fontos, hogy a várakozás, az advent bizsergető érzése átjárjon bennünket, s az ünnepi kapcsolódások megérintsenek, feltöltsenek. Szeretnénk oldani a bezártság érzését, enyhíteni a magányt, advent kezdetén ezért elindítjuk az ünnepi meglepetés-versküldő akciónkat, hogy személyesen legyünk jelen olvasóink életében – olvasható a Justh Zsigmond Városi Könyvtár felhívásában.

Bárki kérhet egy verset szerettének, amit a könyvtárosok felolvasnak neki telefonon a megadott időpontba és a személyre szóló üzenetet is átadják. Az ötletet egyébként az Örkény István Színház költészetnapi versküldő akciója adta.

Jelentkezni egy űrlapon lehet, amit erre a linkre kattintva érhetnek el, de akinek nincs lehetősége kitölteni az űrlapot, a 413-696-os telefonszámon is leadhatja a kérését munkanapokon 9-15 óráig.

A könyvtár akciója december 20-ig tart.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.